Kip Tonkatsu

Bij Poke Bowl Barendrecht gebruiken we kip Tonkatsu op verschillende manieren. Zo voegen we het toe aan onze poke bowls als Fried Chicken topping, voor een extra crunch en smaak. Maar dat is niet alles, we gebruiken het ook in onze speciale hamburgers voor een unieke twist op een klassieker. Onze kip Tonkatsu wordt vers bereid en zorgt voor een onweerstaanbare smaak en textuur in al onze gerechten. Kom langs bij Poke Bowl Barendrecht en ervaar zelf de heerlijke smaak van kip Tonkatsu in onze gerechten.

Hoe wordt Kip Tonkatsu bereid?

Kip Tonkatsu wordt bereid door het snijden van een kipfilet in de vorm van een dunne kotelet, die vervolgens wordt gepaneerd in bloem, ei en panko (Japans broodkruim). Panko zorgt voor een lichtere en krokantere korst dan gewoon broodkruim.

De gepaneerde kipfilet wordt vervolgens gefrituurd tot het goudbruin en krokant is. Het resultaat is een knapperige korst aan de buitenkant en mals en sappig kippenvlees aan de binnenkant.

Hoe wordt Kip Tonkatsu geserveerd?

Kip Tonkatsu wordt vaak geserveerd met verschillende bijgerechten, zoals rijst, miso-soep en salade. Het gerecht wordt soms ook geserveerd met Tonkatsu-saus, die een zoete en hartige smaak heeft en meestal gemaakt wordt van sojasaus, mirin, suiker en andere ingrediënten. Andere toppings, zoals plakjes limoen en fijngehakte kool, kunnen ook worden toegevoegd om extra smaak en textuur aan het gerecht te geven.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.