• NIEUW MENU & BESTELOMGEVING
  • AFHALEN MET KORTING
  • SPAAR MEE

Contact - Poké Bowl Barendrecht

Welkom bij Poké Bowl Barendrecht! Wij zijn blij dat je contact met ons wilt opnemen. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om contact met ons op te nemen en meer te weten te komen over onze heerlijke Poké Bowls.

Ons team staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van je bestelling of evenement. Wij bieden de beste Poké Bowls in Barendrecht en omstreken en onze klantenservice is net zo goed als ons eten.

Hoe je ons kunt bereiken

Heb je vragen over onze cateringdiensten, onze Poké Bowl op wielen, onze bezorg- en afhaalopties of wil je een offerte aanvragen voor een evenement? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande contactgegevens:

E-mail: info@pokebowlbarendrecht.nl

Telefoon: 0180 235 148

Adres: Zwolseweg, Barendrecht (bij winkelcentrum Carnisse Veste)

Contactformulier

Wil je liever contact met ons opnemen via een contactformulier? Geen probleem! Vul dit formulier in met je naam, e-mailadres, telefoonnummer en je vraag of opmerking, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze producten of diensten? Misschien vind je het antwoord op onze veelgestelde vragen-pagina. Hier vind je antwoorden op veelvoorkomende vragen over onze Poké Bowls, bezorging, allergenen en nog veel meer.

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, aanbiedingen en evenementen van Poké Bowl Barendrecht door ons te volgen op sociale media:

Wij horen graag van je en staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom Poké Bowl Barendrecht dé plek is voor de beste Poké Bowls en andere heerlijke gerechten in Barendrecht en omstreken!

Adresgegevens:

Poké Bowl Barendrecht

Zwolseweg 28

2994 LB Barendrecht