• NIEUW MENU & BESTELOMGEVING
  • AFHALEN MET KORTING
  • SPAAR MEE

Cannoli: Authentieke Italiaanse Zoetigheden in Barendrecht

Welkom bij onze heerlijke selectie van authentieke Italiaanse cannoli, een ware traktatie voor je smaakpapillen! Ontdek onze zes verrukkelijke smaken, die stuk voor stuk met liefde en zorg zijn bereid. Bestel een enkele cannoli of kies voor verschillende combinaties om jezelf of je dierbaren te verwennen met een onvergetelijke smaakervaring.

Onze verrukkelijke cannoli smaken

Caramel Stroopwafel

Deze heerlijke cannoli combineert de authentieke Italiaanse smaak met een vleugje Nederlandse flair. De romige vulling van deze cannoli is geïnfuseerd met rijke karamel en stukjes stroopwafel, waardoor een unieke en onweerstaanbare lekkernij ontstaat.

Choco & Hazelnoot

Chocoladeliefhebbers opgelet! Onze Choco & Hazelnoot cannoli is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een decadente traktatie. Deze cannoli is gevuld met een romige chocolade-hazelnootvulling en afgewerkt met knapperige stukjes hazelnoot.

Pistache de Luxe

Voor de fijnproevers onder ons is er de Pistache de Luxe cannoli. Deze verfijnde lekkernij is gevuld met een luchtige pistache-crème en verrijkt met knapperige stukjes pistachenoot. Een ware traktatie voor de echte pistacheliefhebber!

Tiramisu

Een Italiaanse klassieker opnieuw uitgevonden! Onze Tiramisu cannoli brengt de geliefde smaken van dit beroemde dessert samen in een knapperige cannoli. Geniet van de rijke koffiesmaak en romige mascarponevulling, afgewerkt met een vleugje cacaopoeder.

Aardbeien de Luxe

Trakteer jezelf op een zomerse sensatie met onze Aardbeien de Luxe cannoli. De fruitige aardbeienvulling is gecombineerd met stukjes verse aardbei en een vleugje witte chocolade. Een heerlijke en verfrissende traktatie voor warme dagen of wanneer je gewoon zin hebt in iets fruitigs.

Crème Brûlée

Ervaar de smaak van een klassiek Frans dessert in onze Crème Brûlée cannoli. Deze heerlijke cannoli is gevuld met een rijke, romige vanillevulling en afgewerkt met een knapperig laagje gekarameliseerde suiker. Een onweerstaanbare traktatie die je niet wilt missen!

Bestel nu je favoriete cannoli!

Ontdek onze verrukkelijke cannoli en geniet van de authentieke Italiaanse smaken bij Pokebowl Barendrecht. Bestel nu je favoriete cannoli of probeer verschillende combinaties voor een onvergetelijke smaakervaring. Buon appetito!